Esprit Scholen

Esprit Scholen biedt uitdagend en gevarieerd onderwijs in een veilige omgeving op 14 scholen in Amsterdam.

Opleiden

Opleidingsschool van Esprit

Scholen

Overzicht van onze scholen

Academy

Meld je aan voor de Esprit Academy

Informatiemiddag Esprit Scholen 22 februari

22 februari is er een extra open dag voor de Esprit Scholen. Leerlingen van groep 8 en hun ouders zijn van harte welkom van 15.30 tot 18.30 bij AISC South (Arent Janszoon Ernststraat 1179). Alle Esprit Scholen zullen daar aanwezig zijn om informatie te geven over hun school.

 

Wij zetten ons elke dag in voor jouw kans op meer!

Esprit Scholen biedt leerlingen en ouders in Amsterdam 15 scholen met een hechte, betrouwbare, respectvolle en professionele leeromgeving. Scholen die leerlingen verbinden met elkaar en met de Amsterdamse samenleving en die hen een waardevol en inspirerend fundament voor hun verdere leven bieden. Een periode waar ze met veel plezier op terug zullen kijken.

  • Primair en voortgezet onderwijs
  • Praktijkonderwijs tot en met gymnasium
  • Internationale scholen en tweetalig havo en vwo

Onze scholen

Esprit scholen biedt leerlingen en ouders in Amsterdam 15 scholen met een hechte, betrouwbare, respectvolle en professionele leeromgeving.

Missie

Wij zien het als onze opdracht om hoogwaardig onderwijs te bieden in een optimale leeromgeving, om jonge mensen voor te bereiden op vervolgonderwijs en een volwaardige deelname aan de samenleving.

Grenzenloos leren in Amsterdam
Met dit motto streven wij goed onderwijs na voor onze leerlingen,
waardevol werk voor onze medewerkers en
een constructieve samenwerking met onze omgeving.

Deze website maakt gebruik van cookies

Esprit Scholen neemt uw privacy zeer serieus daarom maakt espritscholen.nl alleen gebruik van essentiƫle cookies zonder (herleidbare) persoonsgegevens.