Collectiviteitskorting Ziektekostenverzekering

Ieder jaar ben je in de gelegenheid om van ziektekostenverzekeraar te wisselen. 

Als medewerker van Esprit kun je gebruik maken van onze collectieve ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis 'Aanvullend Onderwijs' of gebruik (blijven) maken van het collectief via de Gemeente Amsterdam: VGA Onderwijs. Door de verplichte verlaging van de korting op de basisverzekeringen zijn de voorwaarden van onze collectieve verzekeringen gewijzigd. Afhankelijk van je persoonlijke behoefte kun je kiezen voor de verzekering die het beste bij je past en profiteren van kortingen op de basis- en aanvullende zorgverzekeringen.

Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis Aanvullend Onderwijs (Esprit Scholen)
Deze verzekering biedt 5% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering.Voor medewerkers in het onderwijs heeft Zilveren Kruis een uitgebreid pakket met vergoedingen samengesteld die passen bij het werken in het onderwijs. Medewerkers én hun gezinsleden kunnen gebruik maken van deze extra vergoedingen. Voor een overzicht van vergoedingen klik op onderstaande plaatje:

 

Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis VGA Onderwijs (Gemeente Amsterdam) 
Deze verzekering biedt 5% korting op de basisverzekering en 17,5% korting op de Basis Plus en Aanvullende module. Voor de basis en aanvullende tandartsverzekering geldt een korting van 10%, behalve voor de aanvullende tandartsverzekering (2 ster), daarbij geldt een korting van 15%.
Let op: De extra vergoedingen bij VGA Onderwijs zijn alleen voor de medewerkers en niet voor de rest van de gezinsleden. Klik op onderstaande afbeelding om de extra vergoedingen van VGA Onderwijs te bekijken.

Raadpleeg een onafhankelijke zorgvergelijker
Met een onafhankelijke zorgvergelijker kun je verschillende zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Door een zorgvergelijker te gebruiken kun je tot een passende zorgverzekering komen die goed aansluit bij jouw zorgbehoeften. 

Hoe stap je over? 
Wil je van jouw huidige verzekering overstappen op de Zilveren Kruis Aanvullend Onderwijs verzekering van Esprit? Je kunt je aanmelden op www.zk.nl/esprit. Ga naar www.zk.nl/mijnzilverenkruis om het vergoedingsoverzicht van 2020 te bekijken.

Wil je overstappen naar VGA Onderwijs? Klik op de rode banner hieronder, en maak een vergelijking tussen je huidige zorgpolis en de VGA zorgverzekering. Voor vragen over VGA, kun je bellen naar 020 2510 505.  

Ook kunnen alle medewerkers van Esprit Scholen gebruik maken van de collectieve voordelen van diverse schadeverzekeringen.

i  Collectiviteit ZilverenKruis.nl

i  Gemeente Amsterdam VGA Verzekeringen