Vitaal blijven met belastingvoordeel

Als medewerker van Esprit Scholen kun je voordelig vitaliteitsproducten kopen in FiscFree®. Het aanbod is nu verruimd met een elektrische fiets. Andere producten die je fiscaal voordelig verrekent zijn bijvoorbeeld een sportschoolabonnement, een museumjaarkaart/CJP en een fitbit: een armband die registreert hoeveel je beweegt. 

Ook kun je fiscaal voordelig een weekendje weg boeken of maaltijdboxen declareren. Je kunt maximaal 2 van deze producten kopen tot een maximum bedrag van € 500. Wil je sporten dan kun je nu kiezen uit meerdere sportscholen bij jou in de buurt. Het aanbod sluit aan bij het speerpunt duurzame inzetbaarheid van het strategisch HR-beleid van Esprit Scholen.

Hoe werkt het?

  • Ga naar www.fiscfree.nl en log in.
  • Kies een product en lees de spelregels goed door.
  • Geef aan hoe je het bedrag wil verrekenen. Voor alle declaraties geldt dat het declarabele bedrag door FiscFree® wordt teruggestort op je bankrekening. Vervolgens worden de kosten verrekend met je brutosalaris waardoor je fiscaal voordeel krijgt.
  • Voeg de bon van het bestelde product toe aan de aanvraag.
  • Ga akkoord met de Aanvulling op de Arbeidsovereenkomst.

 

Product duurder dan het maximum bedrag?

Wanneer de prijs van het product duurder is dan het bedrag dat je maximaal mag verrekenen, kun je deze wel bestellen. De meerprijs betaal je dan van je nettosalaris.

Terug naar de nieuwsbrief