ABP-pensioenspreekuur

Tijdens het pensioenspreekuur geeft een pensioenspecialist van het ABP Klantsupport tijdens een persoonlijk gesprek antwoorden op al je vragen over je pensioen. Ook word je wegwijs gemaakt in MijnAbp.nl. Bij voldoende aanmeldingen vindt het spreekuur plaats op 7 februari en 3 april 2018 tussen 10:00 tot 15:30 uur op het Centraal Bureau van Esprit Scholen. 

Voor alle collega’s

Esprit Scholen biedt alle collega’s de mogelijkheid gebruik te maken van het ABP-pensioenspreekuur. Hier krijg je antwoord op vragen over bijvoorbeeld de pensioensituatie, waardeoverdracht, nabestaandenpensioen, de gevolgen voor het pensioen bij stoppen met werken, arbeidsongeschiktheid of na scheiding. Ook word je wegwijs gemaakt in MijnAbp.nl.

7 februari en 3 april @ Prinses Irenestraat 59

Het ABP spreekuur is gepland op 7 februari en 3 april 2018 tussen 10:00 en 16:15 uur op het Centraal Bureau van Esprit Scholen aan de Prinses Irenestraat 59. Het spreekuur gaat door als er minimaal 8 aanmeldingen zijn. Op 7 februari verzorgt Sammy Jones het spreekuur. Zij spreekt Engels en Nederlands. Op 3 april verzorgt Henk Jacobs het spreekuur. 

Aanmelden voor het ABP-spreekuur?

De aanmelding is definitief nadat je een bevestigingsmail ontvangt. Geen bevestigingsmail ontvangen? Je reservering is niet gelukt, meld je opnieuw aan. Bij minder dan 8 aanmeldingen krijg je bericht dat het spreekuur niet doorgaat.  

Meld je aan


Terug naar de nieuwsbrief