Doe mee met Dam tot Dam Weekend 2017

Ren, wandel of fiets met ons mee tijdens het Dam tot Dam Weekend. Het grootste sportieve weekend van Nederland vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 en zondag 17 september. Ook dit jaar organiseert  Marcanti College met veel plezier de deelname voor alle scholen van Esprit.

Zondag 17 september 2017

Dam tot Dam FietsClassic 

Op zondag 18 september staan 6.000 fietsers aan de start van de Dam tot Dam FietsClassic. De start en finish van de 40, 60, 105 en 145 km zijn voor het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Hierna volgen de unieke passage per fiets door de IJtunnel en prachtige routes langs Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam, waaronder Zaandam, Schoorldam, Monnickendam en Volendam. 

• We hebben plek voor één team van maximaal 10 deelnemers.
• Geef bij inschrijving aan welke afstand je mee wilt doen.
• Meer informatie vind je op www.damtotdamfietsclassic.nl

Dam tot Damloop 10 Engelse mijl (16,1 km)

De 50.000 deelnemers en de 250.000 toeschouwers maken er samen ieder jaar één grote happening van. Na de start op de Prins Hendrikkade volgt al snel het kippenvelmoment in de IJtunnel. Vervolgens word je via de versierde straten in Amsterdam-Noord door de opzwepende muziek en vele enthousiaste aanmoedigingen gedragen richting de finish in Zaandam. 

We hebben plek voor 2 teams van maximaal 10 deelnemers per team.

Zaterdag 16 september 2017

Dam tot Dam Wandeltocht 20 km

De wandeltocht start voor het Paleis op de Dam. Vanaf hier wandel je door het bruisende centrum van Amsterdam en de Jordaan. Na de oversteek van het IJ volgt een afwisselende route naar de sfeervolle Dam van Zaandam.

• We hebben plek voor één team van maximaal 5 deelnemers.
• Meer informatie vind je op www.damtotdamwandeltocht.nl

 

Dam tot Damloop by night 5 Engelse mijl (8 km)

De Damloop by night wordt een echt hardloopfeest. Je legt in het donker een afstand af van 5 Engelse Mijl door de gezelligste straten van Zaandam.  Dit allemaal in reflecterende hardloopshirts.

We hebben plek voor één team van maximaal 10 deelnemers

Aanmelden voor Dam tot Dam Weekend

Op deelname zijn de algemene voorwaarden en het reglement van de Dam tot Damloop van toepassing. Deze kun je bekijken op www.damloop.nl

Stuur een mail met de volgende gegevens:

• Volledige naam
• Geboortedatum
• E-mailadres
• Het evenement waaraan je mee wilt doen
• Adresgegevens + telefoonnummer van jezelf en van naaste personen die we in geval van nood kunnen bereiken.
• Kledingmaat voor een hardloop- of fietsshirt.

Aanmelden kan tot uiterlijk 22 juni 2017 bij Aukje Vogd: a.vogd@marcanti.espritscholen.nl

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Bij overschrijving gebruiken we een wachtlijst.

Nieuw in het aanmeldproces

Na aanmelding bij Aukje Vogd, ontvang je een link waarmee je de inschrijving voor het betreffende evenement afrondt. Doe dit direct nadat je de link hebt ontvangen, anders is deelname niet mogelijk. Dit is een nieuwe stap in de aanmelding en heeft te maken met de Algemene Voorwaarden en het Reglement waar je als deelnemer individueel mee akkoord moet gaan. 

‘Wat levert het me op?’

Een mooie medaille, een echte Esprit Scholen Dam tot Damloop 2017 hardloopshirt, dit is intussen een ware collectorsitem geworden, een goede conditie – als je die al niet had – en het allerbelangrijkste: een leuke dag samen met collega’s.

Terug naar de nieuwsbrief