Dam tot Damloop 2016 groot succes

In het weekend van 17 en 18 september jl. was de 32e editie van de Dam tot Damloop.  Ook dit jaar deden weer heel wat collega’s en leerlingen mee. Naast de hardloopwedstrijd, was Esprit Scholen ook vertegenwoordigd met teams voor de Dam tot Damloop by night, Fiets Classic en de Wandeltocht. Alle deelnemers gefeliciteerd met jullie sportieve prestatie. Graag tot volgend jaar!

Dam tot Damloop Businessloop 10 Engelse Mijl

Snelste vrouw: Angelique Weerstand. Tijd: 1:22:55

Snelste man: Nico van Wijngaarden (Cartesius Lyceum). Tijd: 1:23:27

Dam tot Damloop Businessloop 5 Engelse Mijl

Snelste vrouw: Merel Mooijen (WSV) 0:56:41

Dam tot Dam Wandeltocht

Esprit Scholen heeft voor de eerste keer deelgenomen aan de wandeltocht. Een prachtige tocht van 20 kilometer die begon in Amsterdam en eindigde in Zaandam.

Dam tot Dam by night

Merel Mooijen van WSV: ‘Het was voor een aantal van ons de eerste keer dat we meededen aan een hardloopwedstrijd. Heel Zaandam stond langs de kant om de lopers aan te moedigen en dit zorgde voor een fantastische sfeer. De 8 kilometer vlogen voorbij en voor we het wisten waren we al bij de finish! Om dit samen met collega's te doen was echt bijzonder en we hebben de smaak te pakken gekregen. We lopen nog steeds na school en zijn van plan aan een nieuwe uitdaging (van 10 km) mee te doen.’

Dam tot Dam Fiets Classic

Esprit heeft ook voor de eerste keer deelgenomen aan de fietstocht van 105 kilometer.

 

Terug naar de nieuwsbrief