Geef je op voor Dam tot Dam weekend

Ren, wandel of fiets met ons mee tijdens het Dam tot Dam weekend op zaterdag 17 en zondag 18 september 2016, het grootste sportieve weekend van Nederland. Natuurlijk doen we ook dit jaar mee en verzorgt Marcanti College weer met veel plezier de organisatie. Naast de Dam tot Damloop is er dit jaar ook een wandel- en een fietstocht. Volop reden dus om mee te doen.

Zondag 18 september 2016

Dam tot Damloop 10 Engelse mijl (16,1 km)

De Dam tot Damloop is meer dan alleen een hardloopwedstrijd over 10 Engelse mijl. De 250.000 toeschouwers maken er samen met de 50.000 deelnemers ieder jaar één grote happening van. Na de start op de Prins Hendrikkade volgt al snel het kippenvelmoment in de IJtunnel. Vervolgens word je via de versierde straten in Amsterdam-Noord door de opzwepende muziek en vele enthousiaste aanmoedigingen gedragen richting de finish in Zaandam. 

We hebben plek voor 2 teams van maximaal 10 deelnemers per team.

Dam tot Dam Fiets Classic 

Op zondag 18 september staan 6.000 fietsers aan de start van de Dam tot Dam Fiets Classic. De start en finish van de 40, 60, 105 en 145 km zijn voor het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Hierna volgen de unieke passage per fiets door de IJtunnel en prachtige routes langs Noord-Hollandse plaatsen met ‘Dam’ in de naam, waaronder Zaandam, Schoorldam, Monnickendam en Volendam. 

Meer informatie: damtotdamfietsclassic.nl

We hebben plek voor één team van maximaal 8 deelnemers. Geef bij inschrijving aan welke afstand je wilt afleggen.

Zaterdag 17 september 2016

Dam tot Dam wandeltocht  20 km

Deelnemers van de wandeltocht gaan voor het Paleis op de Dam in Amsterdam van start. Vanaf hier wandelen zij door het bruisende centrum van Amsterdam en de volkswijk Jordaan. Na oversteek van het IJ volgt een afwisselende route naar de sfeervolle Dam van Zaandam. Meer informatie: damtotdamwandeltocht.nl

We hebben plek voor één team van maximaal 15 deelnemers.

Dam tot Damloop by night 5 Engelse mijl (8 km)

De Damloop by night is een sfeervolle en unieke ervaring, dat plaatsvindt op zaterdagavond 17 september 2016. De Damloop by night wordt een echt hardloopfeest, de lopers leggen in het donker een afstand af van 5 Engelse mijl door de gezelligste straten van Zaandam. Dit allemaal in reflecterende hardloopshirts.

Er is plek voor één team van maximaal 10 deelnemers.

Voorwaarden

Op deelname aan dit Dam tot Dam Weekend zijn de algemene voorwaarden en het reglement van de Dam tot Damloop van toepassing. Deze vind je op: damloop.nl

Aanmelden?

Stuur uiterlijk 22 juli 2016 een e-mail naar Aukje Vogd: a.vogd@marcanti.espritscholen.nl Vermeld de volgende gegevens:

  • Volledige naam.
  • Geboortedatum.
  • E-mailadres.
  • Het evenement waaraan je mee wilt doen en de afstand als je mee wilt doen met de Fiets Classic.
  • Adresgegevens + telefoonnummer van jezelf en van naaste personen die we in geval van nood kunnen bereiken.
  • Kledingmaat voor een hardloop-, wandel- of fietsshirt.

Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Bij overschrijving gebruiken wij een wachtlijst.

Kosten

De deelnamekosten worden door Esprit Scholen betaald. Bovendien ontvang je een gratis T-shirt als je meedoet.

Nieuw in het aanmeldproces

Na aanmelding bij Aukje Vogd, ontvang je een link waarmee je de inschrijving voor het betreffende evenement afrondt. Doe dit direct nadat je de link ontvangt, anders is deelname niet mogelijk. Ten opzichte van voorgaande jaren is dit een nieuwe stap in de aanmelding. Dit heeft te maken met de Algemene Voorwaarden en het Reglement waar je als deelnemers individueel mee akkoord moet gaan.  

‘Wat levert het me op?’

Een mooie medaille, een echt Esprit Scholen Dam tot Damloop 2016 hardloopshirt, wandelshirt of fietsshirt, een goede conditie (als je die al niet had) en het allerbelangrijkste: een leuke dag samen met collega’s.

Terug naar de nieuwsbrief