Opleidingscarrousel breidt taalcursussen uit

Momenteel worden veel collega’s vanuit de scholen getraind in zelfmanagement, oriëntatie op coaching en projectmatig werken. Naast de vaardigheidstrainingen bieden we je ook de mogelijkheid om een andere taal te verkennen. Zo is in februari is de cursus Spaans geïntroduceerd, de belangstelling is enorm. En er zijn nog plekken voor een cursus Chinees. 

Momenteel volgen al 26 collega’s de basiscursus Spaans. Internationalisering wordt een steeds vanzelfsprekender onderdeel van het onderwijs. Om deze reden bieden we – naast de Cambridgecursus Engels en Spaans – nu ook de taalcursus Chinees aan.

Bij voldoende deelnemers: cursus Chinees

Voor de cursus Chinees hebben wij nog plekken over! Als er voldoende deelnemers zijn, start de cursus Chinees in april 2016. De cursus eindigt in december 2016 voor de kerstvakantie.

Algemene doelstellingen op A1.1 niveau:

  • Eerste kennismaking met de Chinese taal.
  • Op basisniveau een aantal standaardzinnen kunnen begrijpen en kunnen formuleren met betrekking tot begroeten, kennismaken en uitwisselen van basisinformatie.
  • Introductie in de Chinese cultuur.
  • Het leren herkennen van een aantal karakters.
  • Oefenen van de uitspraak.
  • Basiskennis van de grammatica.


De cursus wordt uitgevoerd door EBC Taleninstituut en vindt elke week plaats van 16 tot 18 uur in het Centrum voor Expertise van Amsterdam International Community School (AICS).

De cursus gaat door als er minimaal 8 aanmeldingen zijn.

Heb je interesse in de cursus Chinees? Schrijf je in

 

De opleidingscarrousel wordt elk schooljaar gevuld met nieuwe trainingen. Het vernieuwde aanbod maken we in juni 2016 bekend.

Terug naar de nieuwsbrief