Extra ABP-pensioenspreekuur

Wegens grote belangstelling voor de ABP-pensioenspreekuren, is er op 19 mei een extra voorlichtingsbijeenkomst. Bij voldoende aanmeldingen vindt de bijeenkomst vanaf 10 uur plaats op het Centraal Bureau. 

Pensioenspecialist ABP beantwoordt je vragen

Esprit Scholen biedt alle collega’s de mogelijkheid gebruik te maken van het ABP-pensioenspreekuur. In een persoonlijk gesprek beantwoordt een pensioenspecialist van het ABP Klantsupport vragen over bijvoorbeeld de pensioensituatie, waardeoverdracht, nabestaandenpensioen, de gevolgen van stoppen met werken bij arbeidsongeschiktheid en na scheiding. Ook word je wegwijs gemaakt in MijnAbp.nl.

Aanmelden?

Het ABP-pensioenspreekuur vindt plaats op 19 mei vanaf 10 uur op het Centraal Bureau aan de Prinses Irenestraat 59. Het spreekuur vindt plaats als er per spreekuur minimaal 8 aanmeldingen zijn. De naam van de pensioenspecialist is mevrouw Sammy Jones. Zij spreekt goed Engels en Nederlands. 

Geef je op

De aanmelding is definitief nadat je een bevestigingsmail ontvangt. Mocht je deze bevestigingsmail niet ontvangen, dan is de reservering niet gelukt en moet je je opnieuw aanmelden. Bij minder dan 8 aanmeldingen krijg je bericht dat het spreekuur niet doorgaat.

Bereid het gesprek alvast voor 

Het is handig als je van tevoren alvast nadenkt over wat je wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld je meest recente pensioenoverzicht of ga eens naar www.mijnabp.nl Ga voor jezelf na wat jouw wensen zijn rond jouw pensioen. Het is handig wanneer je je laatste pensioenoverzicht, een salarisstrook en jouw inlogcode voor MijnABP meeneemt naar het gesprek.

Mocht je vragen hebben over het maken van een afspraak, neem dan contact op met mevrouw N. Sert. Telefonisch bereikbaar op 020-585 48 08 of per e-mail: n.sert@cb.espritscholen.nl 

We verzoeken je vriendelijk om je inhoudelijke vragen alleen te bespreken tijdens het spreekuur met de pensioenspecialist van ABP.

 

 

Terug naar de nieuwsbrief