Conferentie op 11 mei voor alle docenten Esprit Scholen

Op woensdagmiddag 11 mei 2016 vindt de 1e conferentie voor en door onze docenten plaats. De conferentie staat in het teken van Inspiratie, Innovatie en Internationalisering en begint om half 2 in het Marcanti College. Ontmoet andere docenten van onze PO- en VO-scholen en deel kennis en ervaring met elkaar. Afsluitend is er een borrel voor alle collega’s, ook OOP.

Doe 11 mei mee of verzorg zelf een workshop

Kennis vindt grotendeels plaats via workshops die worden verzorgd door onze eigen docenten. In de workshops wisselen we ervaringen, inzichten en good practices rondom de 3 I’s met elkaar uit. Alle docenten nodigen we dan ook van harte uit om – liefst in 2- of 3-tallen – een workshop te verzorgen. Zorg wel dat de workshop aansluit bij minstens 1 van de 3 I’s. Heb je interesse om een workshop te verzorgen? Leuk! Neem contact op met je schoolleider voor meer informatie.

Boekje over Internationalisering + borrel

Tijdens deze 1e Esprit-conferentie wordt ook het Esprit-boekje over internationalisering – met prachtige portretten van leerlingen van onze scholen – gepresenteerd. We sluiten de middag af met een feestelijke borrel voor al onze collega’s, dus ook OOP. Tot op 11 mei!

Datum en tijd: 11 mei, vanaf 13.30 uur

Contactpersoon:
Rubiah Balsem 
espritconferentie@cb.espritscholen.nl

Terug naar de nieuwsbrief