HR Adviseur Wiebe Selles

Sinds 1 februari jl. werkt Wiebe Selles als HR adviseur bij Esprit Scholen. Hij werkt onder andere voor het Marcanti College en het Mundus College. Wiebe stelt zich in deze nieuwsbrief graag even aan jullie voor.

‘Mijn naam is Wiebe Selles en ik werk vanaf 1 februari jl. bij Esprit Scholen als HR adviseur. Binnen de HR-afdeling werken we met een aantal adviseurs voor de verschillende scholen van Esprit. Ik werk onder andere voor het Mundus College en Marcanti College.

In Groningen heb ik Sociologie en Personeel & Arbeid gestudeerd en natuurlijk heb ik ook heerlijk genoten van deze leuke studentenstad. Ik ben gelukkig getrouwd en woon in Amsterdam samen met mijn partner en haar 10 jaar oude zoon.

Hiervoor heb ik gewerkt voor het Nationaal Lucht en Ruimtevaarlaboratorium en daarvoor bij diverse commerciële organisaties in verschillende P&O-functies.

Wat ik leuk vind aan Esprit Scholen is enerzijds de variatie aan onderwijsaanbod, zowel qua niveau als ook het internationale aspect. Anderzijds vind ik het motiverend om te werken voor een organisatie met een maatschappelijk belang. Het is uitdagend om bij te dragen aan de optimalisatie van deze unieke organisatie.'

Terug naar de nieuwsbrief